Projekt och Galleri

Ett axplock av uppdrag under åren

Under säsongen 2022 fick vi i uppdrag att rita en innergård på bjälklag i Vallentuna. Här var det viktigt att materialet blev så lätt som möjligt. Det blev cortenstål med bjälklagjord, som är utblandad med pimpsten, dels för att jorden ska bli lätt, men också hålla fukten.

En plantering som vi ritade och planterade säsongen 2021. En plantering i full sol, med stäppsalvia 'Caradonna', rosen Aspirin, stjärnflocka 'Stars of Billion' och kantnepeta

Ett av våra skötseluppdrag är en bostadsgård på Kyrkogatan i Enköping. Den ritade vi säsongen 2020 och planterade samma år. En plantering ligger i full sol, medan två ligger i skugga. I solen samsas b.la. stäppsalvia, nävan 'Rozanne', kransveronika, solhatten 

Magnus' och getris

Säsongen 2020 fick vi äran att rita in växter i denna härliga corteninstallation hos en privatperson. Här har vi fortsatt skötsel och planteringen är helt underbar. 

Förra säsongen avslutade vi med att planera och plantera denna. Med b.la. ulleternell, vit solhatt, kärleksörten 'Matrona', Hikul, rödbladig smällspirea och ett silverpäron.

Skötsel på Bovieran

Inspiration